Landgoed Baest... unieke locatie voor trouwen en jubilea

De monumentale 18e eeuwse Eikehoef op Landgoed Baest is een unieke locatie voor het organiseren van een trouwfeest of andere feestelijke jubilea. De Eikehoef is een officiële trouwlocatie waar het bruidspaar door een trouwambtenaar in de echt verbonden kan worden.

U kunt hier in een prachtige omgeving trouwen of uw jubileum vieren, de bruidstaart aansnijden, een glas champagne drinken, een receptie houden en heerlijk dineren. Bij een huwelijksceremonie of jubileum zijn 80 zitplaatsen beschikbaar. Dineren in de Eikehoef kan tot maximaal 60 personen. Voor de catering kunt u elke cateraar kiezen, het Landgoed werkt vaak samen met Ronnie Vugts van Grand-Café de Beerze te Middelbeers, website: Grand Café | Geniet van borrel, lunch of diner – De Beerze.

De mooie tuinen zijn uitermate geschikt voor het maken van een sfeervolle huwelijksreportage en andere feestelijke opnames. Bel, app of email ons en we maken samen een wandeling door de tuinen en drinken een kopje koffie of thee in de Eikehoef om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken: 06 59 88 56 26, exploitatie@landgoedbaest.nl

Styling Eikehoef wordt verzorgd door In Style Styling & Decoraties te Tilburg www.instylestyling.com

Kijk hier onze diverse filmpjes

Natuurbegraafplaats

Geschiedenis Landgoed Baest

Water en Bloemen

Economische activiteiten en begraafplaats

Tuin en Food4Bees

Biologisch Dynamische Landbouw

Authenticiteit bewaren

Audrey Hepburn op Baest

Natuurrijk - Landgoed Baest