Landgoed Baest... unieke locatie voor trouwen en jubilea

De monumentale 18e eeuwse Eikehoef op Landgoed Baest is een unieke locatie voor het organiseren van een trouwfeest of andere feestelijke jubilea. De Eikehoef is een officiële trouwlocatie waar het bruidspaar door een trouwambtenaar in de echt verbonden kan worden.

U kunt hier in een prachtige omgeving trouwen of uw jubileum vieren, de bruidstaart aansnijden, een glas champagne drinken, een receptie houden en heerlijk dineren. Bij een huwelijksinzegening of jubileum zijn 80 zitplaatsen beschikbaar. Dineren in de Eikehoef kan tot maximaal 60 personen. Landgoed Baest beschikt niet over een eigen catering. U bent geheel vrij om hier zelf een keuze in te maken. Indien gewenst kunnen we hierbij adviseren. De mooie tuinen zijn uitermate geschikt voor het maken van een sfeervolle huwelijksreportage en andere feestelijke opnames. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van het vervoer per koets!

Landgoed Baest is gelegen in een stiltegebied, het houden van feesten in de avonduren is daarom niet toegestaan.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact op nemen met Marjolein Smolders, bel 013 – 514 26 36. U kunt ook informeren via e-mail: info@landgoedbaest.nl, we zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Kijk hier onze diverse filmpjes

Natuurbegraafplaats

Geschiedenis Landgoed Baest

Water en Bloemen

Economische activiteiten en begraafplaats

Tuin en Food4Bees

Biologisch Dynamische Landbouw

Authenticiteit bewaren

Audrey Hepburn op Baest

Natuurrijk - Landgoed Baest