Landgoed Baest... vergaderen in stijl

Rustig vergaderen of een bijzondere bijeenkomst in een historische omgeving organiseren is mogelijk in De Eikehoef. Beeld- en geluidsapparatuur is aanwezig en andere specifieke wensen kunnen natuurlijk besproken worden. Voor een lezing zijn maximaal 80 zitplaatsen beschikbaar, voor een bijeenkomst of vergaderingen is het aantal zitplaatsen afhankelijk van de gekozen indeling en het aantal tafels. We kunnen hieraan samen met u een passende invulling geven. Indien u tijdens uw vergadering of bijeenkomst gebruik wenst te maken van een gezamenlijke lunch of andere culinaire mogelijkheden, kunnen wij hierbij desgewenst adviseren. We spreken graag uw wensen door.

Als u en uw genodigden in de pauze graag ‘de benen willen strekken’ dan is het mogelijk hiervoor een rondleiding over het landgoed in te plannen. Dan komt u op een ontspannen manier ook nog leuke en interessante dingen over ons landgoed te weten.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact op nemen met Marjolein Smolders op telefoonnummer 013 – 514 26 36. U kunt ook informeren via e-mail: info@landgoedbaest.nl, we zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Kijk hier onze diverse filmpjes

Natuurbegraafplaats

Geschiedenis Landgoed Baest

Water en Bloemen

Economische activiteiten en begraafplaats

Tuin en Food4Bees

Biologisch Dynamische Landbouw

Authenticiteit bewaren

Audrey Hepburn op Baest

Natuurrijk - Landgoed Baest