Landgoed Baest... vergaderen in stijl

Landgoed Baest leent zich uitstekend voor een heisessie. Rustig vergaderen of een bijzondere bijeenkomst in een historische omgeving organiseren is mogelijk in de Eikehoef. Beeld- en geluidsapparatuur is aanwezig en andere specifieke wensen kunnen natuurlijk besproken worden. Voor een lezing zijn maximaal 80 zitplaatsen beschikbaar, voor een heisessie is het aantal zitplaatsen afhankelijk van de gekozen indeling en het aantal (staan)tafels. We kunnen hieraan samen met u een passende invulling geven.

Indien u tijdens uw heisessie gebruik wenst te maken van een gezamenlijke lunch of andere culinaire mogelijkheden, werken we samen met onze vaste cateraar Ronnie Vugts Grand-Café de Beerze te Middelbeers.

Als u en uw genodigden in de pauze graag ‘de benen willen strekken’ dan is het mogelijk hiervoor een rondleiding over het landgoed in te plannen. Dan komt u op een ontspannen manier ook nog leuke en interessante dingen over ons Landgoed te weten.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Marjolein Smolders op 06 59 88 56 26 of exploitatie@landgoedbaest.nl, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kijk hier onze diverse filmpjes

Natuurbegraafplaats

Geschiedenis Landgoed Baest

Water en Bloemen

Economische activiteiten en begraafplaats

Tuin en Food4Bees

Biologisch Dynamische Landbouw

Authenticiteit bewaren

Audrey Hepburn op Baest

Natuurrijk - Landgoed Baest