Landgoed Baest... voor een unieke laatste rustplaats

Voor een waardige laatste rustplaats zijn natuurbegravingen mogelijk op Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest. Deze natuurbegraafplaats is gelegen op Landgoed Baest, één van de oudste en mooiste landgoederen van Noord-Brabant. Een locatie met een rijke historie, waar rust en stilte op aangename wijze overheersen. Hier worden overledenen begraven met respect en liefde voor de natuur, zonder dat dit leidt tot verstoring van het landschap. De kringloop van het leven staat hier centraal; het lichaam wordt weer teruggegeven aan de natuur.

De grafrechten worden uitgegeven voor 50 jaar of eeuwigdurend, waarbij de grafrust eeuwig is omdat de graven niet worden geruimd. Op de begraafplaats is ook gelegenheid voor asverstrooiing en urnbegraving. Iedereen, ongeacht afkomst, achtergrond en geloofsovertuiging kan hier begraven worden.

We nodigen u van harte uit voor een persoonlijke rondleiding van onze Natuurbegraafplaats. Deze is geheel vrijblijvend en kosteloos. We maken een wandeling door het bos, vertellen u alles over natuurbegraven en nemen daarna in de sfeervolle werkkamer van de Eikehoef nog een kop koffie of thee.

Voor een afspraak kunt u bellen met 06 59 88 56 26 of een email sturen naar: info@natuurbegraafplaatsbosvandeheiligegeest.nl
Of kijk op onze website: www.natuurbegraafplaatsbosvandeheiligegeest.nl.

Kijk hier onze diverse filmpjes

Natuurbegraafplaats

Geschiedenis Landgoed Baest

Water en Bloemen

Economische activiteiten en begraafplaats

Tuin en Food4Bees

Biologisch Dynamische Landbouw

Authenticiteit bewaren

Audrey Hepburn op Baest

Natuurrijk - Landgoed Baest