Landgoed Baest... voor een unieke laatste rustplaats

Voor een waardige laatste rustplaats zijn natuurbegravingen mogelijk op Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest. Deze natuurbegraafplaats is gelegen op Landgoed Baest, één van de oudste en mooiste landgoederen van Noord-Brabant. Een locatie met een rijke historie, waar rust en stilte op aangename wijze overheersen. Hier worden overledenen begraven met respect en liefde voor de natuur, zonder dat dit leidt tot verstoring van het landschap. De kringloop van het leven staat hier centraal; het lichaam wordt weer teruggegeven aan de natuur.

De grafrechten worden uitgegeven voor 50 jaar of eeuwigdurend, waarbij de grafrust eeuwig is omdat de graven niet worden geruimd. Op de begraafplaats is ook gelegenheid voor asverstrooiing en urnbegraving.
Iedereen, ongeacht afkomst, achtergrond en geloofsovertuiging kan hier begraven worden.

De uitvaartverzorger ontfermt zich over alles wat er komt kijken bij een uitvaart op onze begraafplaats. Landgoed Baest stelt een deel van het landgoed ter beschikking voor natuurbegravingen en verzorgt het onderhoud van het bos.
Iedere uitvaartverzorger kan rechtstreeks contact opnemen met Landgoed Baest.

De sfeervolle Eikehoef is zeer geschikt voor een afscheidsceremonie en/of condoleance.

 

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Landgoed Baest op telefoonnummer 013 – 514 35 60. U kunt ook informeren via e-mail: info@landgoedbaest.nl, er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.
Of kijk op onze website: www.natuurbegraafplaatsbosvandeheiligegeest.nl.

Kijk hier onze diverse filmpjes

Natuurbegraafplaats

Geschiedenis Landgoed Baest

Water en Bloemen

Economische activiteiten en begraafplaats

Tuin en Food4Bees

Biologisch Dynamische Landbouw

Authenticiteit bewaren

Audrey Hepburn op Baest

Natuurrijk - Landgoed Baest