Landgoed Baest... gepaste activiteiten

 • Seizoenswandeling

  Vooralsnog zijn er geen seizoenswandelingen ingepland. We verwachten najaar 2023 weer te starten met seizoenswandelingen. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

  U wordt ontvangen in de Eikehoef met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. In een korte lezing krijgt u het gevoel mee dat ieder seizoen oproept. Denk in de winter aan structuren in het landschap. Scherper zichtbaar door bijvoorbeeld een laagje rijp of een mooi sneeuwdek. In het voorjaar bloeiende narcissen, bloeiende fruitbomen, uitlopende beplanting en vrolijk zingende vogeltjes. Het begin van de zomer, de aankondiging van warmer weer. Spectaculair op Baest zijn dan de rododendrons, de bloei van de echte tulpenboom en het begin van de rozentijd. In de herfst, kunnen we rustig blaadjes schoppend, nadenken over het afgelopen jaar. Ondertussen genietend van de intense herfstkleuren, paddenstoelen en laatbloeiers in de tuin.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
  Marjolein Smolders op nummer 06 59 88 56 26 of per e-mail: exploitatie@landgoedbaest.nl.

 • Rondleiding

  Voor groepen van minimaal 20 personen is het mogelijk een rondleiding over Landgoed Baest aan te vragen. De wandeling loopt door de tuinen van het Landgoed. Tijdens de wandeling krijgt u niet alleen uitleg over de aanwezige bloemen, planten en bomen, maar komt ook de geschiedenis van het landgoed aan bod tijdens een presentatie in de Eikehoef. De rondleiding is inclusief koffie of thee met iets lekkers en gratis parkeren bij de parkeerplaats van Landgoed Baest en Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
  Marjolein Smolders op nummer 06 59 88 56 26 of per e-mail: exploitatie@landgoedbaest.nl