Landgoed Baest... gepaste activiteiten

 • Rondleidingen

  Voor groepen van minimaal 20 personen is het mogelijk een rondleiding over Landgoed Baest aan te vragen. De wandeling loopt door de tuinen van het landgoed en indien gewenst door een gedeelte van het bos. Tijdens de wandeling krijgt u niet alleen uitleg over de aanwezige bloemen, planten en bomen maar komt ook de geschiedenis van het landgoed aan bod.

  De kosten zijn € 10,00 per persoon voor een groep van minimaal 20 personen, inclusief koffie of thee met iets lekkers erbij voorafgaande aan de rondleiding.

  Honden zijn niet toegestaan.
  Rondleidingen alleen mogelijk op werkdagen.

  Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met
  Francien van Kaathoven op nummer 013 – 514 35 60
  of per e-mail: info@landgoedbaest.nl.

 • Seizoenswandeling

  U bent van harte welkom op:

  • vooralsnog zijn er geen seizoenswandelingen ingepland

  U wordt ontvangen in de Eikehoef met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. In een korte lezing krijgt u het gevoel mee dat ieder seizoen oproept. Denk in de winter aan structuren in het landschap. Scherper zichtbaar door bijvoorbeeld een laagje rijp of een mooi sneeuwdek. In het voorjaar bloeiende narcissen, bloeiende fruitbomen, uitlopende beplanting en vrolijk zingende vogeltjes. Het begin van de zomer, de aankondiging van warmer weer. Spectaculair op Baest zijn dan de rhododendrons, de bloei van de echte tulpenboom en het begin van de rozentijd. In de herfst, kunnen we rustig blaadjes schoppend, nadenken over het afgelopen jaar. Ondertussen genietend van de intense herfstkleuren, paddenstoelen en laatbloeiers in de tuin.

  Honden zijn niet toegestaan.

  De wandelingen beginnen om 10.00 uur en nemen ongeveer twee tot twee en een half uur in beslag.

  De kosten zijn € 12,50 per persoon.

  Voor het aanmelden en meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Francien van Kaathoven op nummer
  013 – 514 35 60 of per e-mail: info@landgoedbaest.nl.