Landgoed Baest... voor een unieke laatste rustplek

Voor een waardige laatste rustplaats zijn natuurbegravingen mogelijk op Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest. Deze natuurbegraafplaats is gelegen op Landgoed Baest, één van de oudste en mooiste landgoederen van Noord-Brabant. Een locatie met een rijke historie, waar rust en stilte op aangename wijze overheersen. Hier worden overledenen begraven met respect en liefde voor de natuur, zonder dat dit leidt tot verstoring van het landschap. De kringloop van het leven staat hier centraal; het lichaam wordt weer teruggegeven aan de natuur.

De grafrechten worden uitgegeven voor 50 jaar of eeuwigdurend, waarbij de grafrust eeuwig is omdat de graven niet worden geruimd. Op de begraafplaats is ook gelegenheid voor asverstrooiing en urnbegraving.
Iedereen, ongeacht afkomst, achtergrond en geloofsovertuiging kan hier begraven worden.

Landgoed Baest stelt een deel van het landgoed ter beschikking voor natuurbegravingen en verzorgt het onderhoud van het bos. De uitvaartverzorger ontfermt zich over alles wat er komt kijken bij een uitvaart op onze begraafplaats.

De sfeervolle Eikehoef is zeer geschikt voor een afscheidsceremonie en/of condoleance.

 

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Landgoed Baest op telefoonnummer 013 – 514 26 36. U kunt ook informeren via e-mail: ontvangst@landgoedbaest.nl, er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.
Of kijk op de vernieuwde startpagina.

Baest in Beeld . . . Kijk hier voor de meest actuele foto’s van Landgoed Baest